3 retters menu

3 retters menu



Forretter:

Tarteletter med høns i asparges

Karrysuppe med urter

Lakseroulade med hjemme rørt krydderdressing

Hønsesalat de lux ala Spangsbjerg


Hovedretter:

Kalvesteg stegt som vildt, serveres med ½ æble med gele glaserede løg og hvide kartofler, Waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce

Svinefilet Royal stegt med timian og citron, hertil ristede svampe, friske grøntsager, krydderstegte kartofler og timiansauce.

Oksemørbrad med smørstegte kartofler, stegte grøntsager, ovnbagte tomater og rødvinssauce (+40 kr.)


Desserter:

Lun æbletærte med hjemmelavet vaniljeis

Fromage efter ønske

Hjemmelavet vaniljeis hertil serveres frugtsalat a part

Fragilite kage med moccacreme, hertil hindbær coulis.

   

                                                                                                                                                                                                                              Pris pr. prs 315 kr.








Copyright @ All Rights Reserved